Home is not a place

...it's a feeling

image
Properties Crete | Since 1980

Nikitara Real Estate

Το γραφείο μας είναι στελεχωμένα με άτομα άρτια εκπαιδευμένα, με εξειδικευμένες γνώσεις και πείρα στον κτηματομεσιτικό χώρο, ως σύμβουλοι και εκτιμητές για αγορές, πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων.

Η υπεύθυνη δουλειά και η ουσιαστική συνεργασία με τους πελάτες, ήταν από την αρχή το κύριο μέλημά των ανθρώπων της εταιρίας και βασιζόμενοι σε αυτή την φιλοσοφία κατόρθωσαν να εδραιωθούν στην αγορά της Κρήτης. Συνεργάζεται με αντιπροσώπους σε όλη την Κρήτη και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψει πλήρως κάθε ανάγκη.

2000

Ακίνητα

40

Ξενοδοχειακες μοναδες

345

Υλοποιήσιμα έργα

5000

Ικανοποιημένοι πελάτες

Υπηρεσιες

Προώθηση ακινήτων

Εξειδικευμένα τα μέλη μας κατά είδος ακινήτου και περιοχή προωθούν για πώληση ή ενοικίαση, οικόπεδα, σπίτια, αγροτεμάχια, γραφεία, καταστήματα, μικρές και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και επαγγελματικά ακίνητα, όπου και αν βρίσκονται.

Για επαγγελματίες

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, με αποτέλεσμα να του προτείνουμε τον πλέον κατάλληλο χώρο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο, η αναζήτηση και εύρεση του είναι άμεση.

Βραχυπρόθεσμη μίσθωση

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εύρεση κατοικιών για καταχώρηση σε πλατφόρμες όπως AIRBNB-BOOKING.Την εισαγωγή των ακινήτων στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες(έλεγχος αγοράς,τιμολόγηση,ανακαίνιση,διακόσμηση)

Αξιολόγηση ακινήτου

Ο νομικός και τεχνικός έλεγχος είναι το πρώτο μέλημα μας καθώς και η αξιολόγηση του. Ακολουθεί η ενημέρωση σας ώστε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση και πώληση του ακινήτου σας.

Διαχείριση ακινήτου

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, όπως: Διαμόρφωση - διακόσμηση χώρου για την καλύτερη προβολή - Κατασκευή και ανακαίνιση ακινήτων - Φωτογράφηση χώρου από επαγγελματία φωτογράφο- Τιμολόγηση - Social media

Συμβουλευτικές παροχές

Έχουμε την δυνατότητα μέσω έμπειρων συνεργατών να αξιολογηθούν και να αντιμετωπιστούν, τα προβλήματα που έχει επιφέρει, η μέχρι σήμερα οικονομική κατάσταση.

Ακινητα

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, ή να επισκεφτείτε τα γραφεία μας.

Επικοινωνια
Nikitara
+30 281 028 6563
Evans 93,Heraklion