Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

1.     Προώθηση ακινήτων
Η έμπειρη ομάδα μας εξυπηρετεί κάθε είδους ακίνητο και κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, ανεξαρτήτου χρηματικού ποσού. Εξειδικευμένα τα μέλη μας κατά είδος ακινήτου και περιοχή προωθούν για πώληση ή ενοικίαση, οικόπεδα, σπίτια, αγροτεμάχια, γραφεία, καταστήματα, μικρές και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και επαγγελματικά ακίνητα, όπου και αν βρίσκονται.
H εταιρία μας με το τμήμα, “ALVIN PROPERTIES CRETE” μέσω του οποίου,      προωθεί τα ακίνητα, με απευθείας σύνδεση (on-line) με μεσιτικά γραφεία της Ρωσίας. Παράλληλα γίνεται προώθηση και μέσω της ιστοσελίδας μας σε όλη  την ξένη αγορά.

2.     Για επαγγελματίες
Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, με αποτέλεσμα να του προτείνουμε το πλέον κατάλληλο γραφείο, κατάστημα ή οικόπεδο για αγορά ή ενοικίαση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο, η αναζήτηση και εύρεση του είναι άμεση.

3.     Βραχυπρόθεσμη μίσθωση
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εύρεση κατοικιών για καταχώρηση σε πλατφόρμες όπως AIRBNB - BOOKING| Την εισαγωγή των ακινήτων στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες (έλεγχος αγοράς, τιμολόγηση, ανακαίνιση, διακόσμηση, φωτογράφηση χώρου, κείμενα σε 4 γλώσσες, διαχείριση πλατφόρμας) |

4.     Προέλεγχος - αξιολόγηση και εκτίμηση ακινήτου
Ο νομικός και τεχνικός έλεγχος του ακινήτου είναι το πρώτο μέλημα μας καθώς και η αξιολόγηση του. Ακολουθεί η ενημέρωση του ιδιοκτήτη ώστε  να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες  για την προώθηση και πώληση του ακινήτου του χωρίς προβλήματα ή καθυστέρηση.     

5.     Διαχείριση ακινήτου
Σε στενή συνεργασία μαζί σας, παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας όπως: Διαμόρφωση - διακόσμηση χώρου για την καλύτερη προβολή - Κατασκευή και ανακαίνιση ακινήτων - Φωτογράφηση χώρου από επαγγελματία φωτογράφο - Τιμολόγηση - Social media campaigns 

6.     Συμβουλευτικές παροχές
Έχουμε την  δυνατότητα μέσω έμπειρων συνεργατών να αξιολογηθούν και να αντιμετωπιστούν, τα προβλήματα που έχει επιφέρει, η μέχρι σήμερα οικονομική κατάσταση.

Θα μας βρείτε:https://goo.gl/maps/pPZP9SAoHEDZ6ggQ8

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, ή να επισκεφτείτε τα γραφεία μας.

Επικοινωνια
Nikitara
+30 281 028 6563
Evans 93,Heraklion